Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g5.8g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g7.3g23kcal1.5g0.1g1.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.3g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g7.3g12kcal1.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g125kcal6.8g6.4g8g1.6g
Valittu annoskoko93g63kcal3.4g3.2g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g31kcal1.7g1.6g2g0.4g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419