Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio8.2g12kcal0.2g0.5g1g0g
Pizzamix juusto8.2g27kcal1.6g0.6g2.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton16g18kcal3.8g0g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl14g49kcal1.5g9.3g0.6g0.8g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g241kcal14.8g22.4g10.2g2g
Valittu annoskoko94g121kcal7.4g11.2g5.1g1g
Annoskoko puolitettuna47g60kcal3.7g5.6g2.6g0.5g
Arvot/100g100g129kcal7.9g12g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719