Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt39g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.2g0g1.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g7.8g5.5kcal0.9g0.2g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli7.8g24kcal0.3g0.3g2.3g0g
Tilli tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g264kcal15.6g19.4g13.4g0.8g
Valittu annoskoko93g132kcal7.8g9.7g6.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g66kcal3.9g4.9g3.4g0.2g
Arvot/100g100g142kcal8.4g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689