Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas10g27kcal1.9g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Poronliha 12g15kcal2.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g160kcal10g4.6g11g0.4g
Valittu annoskoko93g80kcal5g2.3g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g40kcal2.5g1.2g2.8g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.4g2.5g5.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283