Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.2g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Persilja 3.9g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g115kcal5.4g13.6g3.6g4.2g
Valittu annoskoko93g58kcal2.7g6.8g1.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna47g29kcal1.4g3.4g0.9g1.1g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.3g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926