Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 19g29kcal2.2g1g1.9g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)9g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Ketsuppi, Felix2.5g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g133kcal6.4g7.8g8.8g0.2g
Valittu annoskoko94g67kcal3.2g3.9g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g33kcal1.6g2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.4g4.2g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609