Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali10g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Selleri, annos 50g13g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika, vihre2.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g32kcal1g4.8g0.4g1.6g
Valittu annoskoko94g16kcal0.5g2.4g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g17kcal0.5g2.6g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639