Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g16g6.6kcal0.3g1.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g106kcal9g4.4g5.8g1g
Valittu annoskoko94g53kcal4.5g2.2g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g27kcal2.3g1.1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal4.8g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757