Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Selleri, annos 50g5.9g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 9g1.5kcal0.2g0g0g0.2g
Pekoni rasvainen 5.5g21kcal0.7g0g2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g88kcal4g4.4g5.8g1.6g
Valittu annoskoko94g44kcal2g2.2g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g22kcal1g1.1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208