Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 18g6.1kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Paprika punainen 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%6.6g6.6kcal1.2g0g0.2g0g
Sipuli, paistettu 4.4g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Herkkusieni 8.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)4.4g9kcal0.1g2g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä18g19kcal1.4g3.2g0.1g1.4g
Papu valkoinen, keitetty 18g19kcal1.5g2.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g277kcal10.8g17.4g17.8g6.8g
Valittu annoskoko94g138kcal5.4g8.7g8.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna47g69kcal2.7g4.4g4.5g1.7g
Arvot/100g100g148kcal5.8g9.3g9.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613