Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g27g74kcal4.8g0g6g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2g6.1kcal0.3g1.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g198kcal11.2g4.6g14.8g1g
Valittu annoskoko94g99kcal5.6g2.3g7.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g50kcal2.8g1.2g3.7g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6g2.5g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390