Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu35g14kcal0.1g3.3g0g0.6g
Raparperi 23g7.9kcal0.2g1.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g29g114kcal0g28.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g273kcal0.6g66.6g0g1.8g
Valittu annoskoko94g136kcal0.3g33.3g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g68kcal0.2g16.7g0g0.5g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970