Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g25g65kcal1.1g0.9g6.8g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g9g17kcal2.4g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g306kcal17.4g3.8g25.2g0.4g
Valittu annoskoko94g153kcal8.7g1.9g12.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g77kcal4.4g1g6.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.3g2g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870