Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g28g44kcal6.1g0g2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Porkkana 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g167kcal14.6g15g4.2g1.6g
Valittu annoskoko94g83kcal7.3g7.5g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g42kcal3.7g3.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839