Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 18g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g14g35kcal2.7g0g3.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g18g19kcal0.4g0.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g129kcal6.8g2g11.2g1g
Valittu annoskoko94g65kcal3.4g1g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g32kcal1.7g0.5g2.8g0.3g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891