Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 31g35kcal6.6g0g0.9g0g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, uusi 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 16g6.3kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g126kcal14.6g9.2g1.8g1.8g
Valittu annoskoko94g63kcal7.3g4.6g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g32kcal3.7g2.3g0.5g0.5g
Arvot/100g100g67kcal7.8g4.9g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706