Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 23g | 84kcal | 3g | 15.5g | 0.9g | 1.4g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 28g | 34kcal | 6g | 0g | 1.1g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 9g | 10kcal | 1.7g | 0.2g | 0.3g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 9g | 1kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 4.7g | 1.3kcal | 0.1g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 9g | 1.9kcal | 0.1g | 0.4g | 0g | 0.1g | |
Kurkku, tuore | 9g | 0.9kcal | 0.1g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Annoskoko tuplana | 188g | 268kcal | 22.2g | 33.2g | 4.6g | 3.6g | |
Valittu annoskoko | 94g | 134kcal | 11.1g | 16.6g | 2.3g | 1.8g | |
Annoskoko puolitettuna | 47g | 67kcal | 5.6g | 8.3g | 1.2g | 0.9g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.8g | 17.7g | 2.5g | 1.9g |