Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 25g20kcal0.4g4g0.1g0.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g13g14kcal0.1g0.7g1.2g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Lohifilee 31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g203kcal13g11.8g11.2g1.8g
Valittu annoskoko94g101kcal6.5g5.9g5.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g51kcal3.3g3g2.8g0.5g
Arvot/100g100g108kcal6.9g6.3g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908