Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)47g113kcal3.7g23.4g0.6g1.3g
Pesto (Pirkka)1.6g9kcal0.1g0.1g1g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g6.3g15kcal1.1g0g1.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g39g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g290kcal10.2g50g5.8g3.8g
Valittu annoskoko94g145kcal5.1g25g2.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna47g72kcal2.6g12.5g1.5g1g
Arvot/100g100g154kcal5.4g26.6g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484