Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g19g6.4kcal0g1.3g0.1g0.3g
Vehnänalkiopasta plus (torino)14g51kcal2.4g9.4g0.3g0.5g
Maissi (makea), Rainbow14g11kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen12g10kcal0g2.4g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss14g7.5kcal0.8g0.7g0.1g0.4g
Kurkku, tuore9g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)6.6g7.2kcal1.6g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g4.7g8.4kcal0.1g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g204kcal10.6g33.2g2.4g3.6g
Valittu annoskoko94g102kcal5.3g16.6g1.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna47g51kcal2.7g8.3g0.6g0.9g
Arvot/100g100g109kcal5.6g17.7g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376