Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)9g35kcal2.8g0g2.5g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu19g56kcal0.8g0.8g5.6g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g385kcal22.8g3.6g30.8g1g
Valittu annoskoko94g192kcal11.4g1.8g15.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g96kcal5.7g0.9g7.7g0.3g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.9g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382