Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g21g83kcal5g0.3g6.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5.2g20kcal1.7g0g1.5g0g
Ricotta, Castelli26g44kcal3.4g0.7g3.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g495kcal26g8g39.6g0.4g
Valittu annoskoko94g247kcal13g4g19.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g124kcal6.5g2g9.9g0.1g
Arvot/100g100g264kcal13.9g4.3g21.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194