Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 18g14kcal0.3g3g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g8.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Herne 7g4.8kcal0.4g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g80kcal2.4g11.8g2g2.2g
Valittu annoskoko94g40kcal1.2g5.9g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g20kcal0.6g3g0.5g0.6g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644