Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.3g8.3kcal0.5g1.1g0.1g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 7g7.6kcal0.6g1g0g0.5g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.6g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4.7g15kcal1.1g2.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g85kcal5.2g11.2g1.2g3.4g
Valittu annoskoko94g42kcal2.6g5.6g0.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna47g21kcal1.3g2.8g0.3g0.9g
Arvot/100g100g45kcal2.8g6g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916