Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 75g222kcal6.6g39g1.9g10.4g
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g559kcal14.2g101g4.8g26g
Valittu annoskoko930g280kcal7.1g50.5g2.4g13g
Annoskoko puolitettuna465g140kcal3.6g25.3g1.2g6.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315