Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 83g311kcal12.1g47.4g6.1g8.3g
Margariini 70%, keiju laktoositon 112g696kcal0g0g78.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 83g22kcal2.7g2.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g104g58kcal8.8g5.2g0.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g83g67kcal2.2g3.3g5g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.3g28kcal0g6.8g0g0.1g
Raparperi 208g70kcal1.4g11.4g0.2g2.9g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g3911kcal94.2g412.2g201g28.2g
Valittu annoskoko930g1955kcal47.1g206.1g100.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna465g978kcal23.6g103.1g50.3g7.1g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475