Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7500g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 750g2216kcal65.6g390g18.8g104.3g
Puolukka 1000g388kcal4.4g68g5g26g
Canderel makeutusjauhe50g192kcal1.4g46.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18600g5593kcal142.8g1009g47.6g260.6g
Valittu annoskoko9300g2797kcal71.4g504.5g23.8g130.3g
Annoskoko puolitettuna4650g1398kcal35.7g252.3g11.9g65.2g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315