Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 700g182kcal10.9g24.5g1.4g13.3g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g21g4.2kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g1463kcal27g65.8g117.2g31.4g
Valittu annoskoko931g732kcal13.5g32.9g58.6g15.7g
Annoskoko puolitettuna466g366kcal6.8g16.5g29.3g7.9g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180