Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali371g78kcal4.5g12.6g0.7g7.8g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprika punainen 39g12kcal0.4g1.8g0.2g0.7g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g13g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön8.7g61kcal0.2g0.4g1.4g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g13g108kcal0g0g12g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha262g435kcal49.8g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g1447kcal112.2g35.8g83.6g18.6g
Valittu annoskoko931g724kcal56.1g17.9g41.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna466g362kcal28.1g9g20.9g4.7g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737