Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g765kcal85.5g0g45g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g225g180kcal5.9g9g13.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g63g183kcal5g29.6g5g6.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)68g94kcal7.5g0.3g7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow113g90kcal4.7g14.6g1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1863g2651kcal219.4g111.4g143.2g21.4g
Valittu annoskoko932g1326kcal109.7g55.7g71.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna466g663kcal54.9g27.9g35.8g5.4g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557