Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)90g110kcal2g24.5g0.3g0.7g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 56g128kcal7.9g1g10.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 31g43kcal3.9g0.1g3g0g
Ruokakerma 5%, Valio56g37kcal0.8g2.4g2.8g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)56g146kcal14.6g0.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1863g1929kcal152.6g96.2g100g18g
Valittu annoskoko932g964kcal76.3g48.1g50g9g
Annoskoko puolitettuna466g482kcal38.2g24.1g25g4.5g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736