Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 394g114kcal3.9g18.1g1.2g7.1g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g113g383kcal2.3g3.4g39.4g0g
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Siirappi 39g119kcal0g29.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1863g1716kcal36.8g165g94.6g18.6g
Valittu annoskoko932g858kcal18.4g82.5g47.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna466g429kcal9.2g41.3g23.7g4.7g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035