Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4796g8153kcal959.2g0g479.6g0g
Ranskankerma Valio1199g3357kcal30g42g335.7g0g
Sipuli (kuorittu)1199g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Flora ruokakerma 15 % 250g999g1499kcal16g35g149.9g0g
Pekoni Pirkka1119g3245kcal156.7g11.2g291g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g33155kcal2355g291.6g2517.2g40.8g
Valittu annoskoko9312g16578kcal1177.5g145.8g1258.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna4656g8289kcal588.8g72.9g629.3g10.2g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161