Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1280g2124kcal243.2g0g128g0g
Keittojuurekset, apetit640g166kcal5.8g30.7g1.9g14.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1280g768kcal19.2g166.4g1.3g11.5g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g48g36kcal3.6g4.6g0.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi4799g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g157kcal17.9g0g9.4g0g
Keittojuurekset, apetit47g12kcal0.4g2.3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g94g57kcal1.4g12.3g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g83kcal5.6g0g6.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.5g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi354g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g9374kcal758.8g459.2g489.2g63.2g
Valittu annoskoko9312g4687kcal379.4g229.6g244.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna4656g2344kcal189.7g114.8g122.3g15.8g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250