Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g1831g3113kcal366.3g0g183.1g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g4578g2426kcal64.1g521.9g9.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl46g115kcal5.5g0.7g10.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1145g1831kcal34.3g45.8g171.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g18g125kcal0.2g0.2g13.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1374g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 321g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g15414kcal948.8g1168g776.8g10.8g
Valittu annoskoko9312g7707kcal474.4g584g388.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna4656g3853kcal237.2g292g194.2g2.7g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134