Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2999g510kcal12g75g18g21g
Purjosipuli 1590g364kcal28.8g38.1g3.2g33.4g
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Tomaatti 1500g341kcal8.4g51.7g4.5g21g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g132g284kcal18.2g28.4g11g0g
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 243g2148kcal0g0g242.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g7898kcal157.6g490.8g563.4g190g
Valittu annoskoko9312g3949kcal78.8g245.4g281.7g95g
Annoskoko puolitettuna4656g1975kcal39.4g122.7g140.9g47.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665