Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka200g1440kcal2g2g160g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g3200g4800kcal608g0g281.6g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 32g103kcal4.7g5.9g4.2g12g
Tomaattipyree, Pirkka560g459kcal19g106.4g5.6g5.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka240g60kcal2.2g11g1g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.6g5.5g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g15544kcal1334.2g619.8g915.8g60g
Valittu annoskoko9312g7772kcal667.1g309.9g457.9g30g
Annoskoko puolitettuna4656g3886kcal333.6g155g229g15g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026