Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g5481g7674kcal877g164.4g400.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1603g962kcal11.2g76.9g64.1g4.8g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g1282g4616kcal109g987.3g12.8g0g
Sipuli 866g262kcal10.8g41.5g1.7g14.7g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g80g224kcal6.8g13.6g15.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g27476kcal2029.6g2567.4g987.8g39.4g
Valittu annoskoko9312g13738kcal1014.8g1283.7g493.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna4656g6869kcal507.4g641.9g247g9.9g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056