Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3000g6643kcal525g0g510g0g
Sipuli (käsittelemätön)1000g271kcal13g48g2g17g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g972kcal0g0g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 2.8g9kcal0.4g0.5g0.4g1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18639g18483kcal1156.8g645.2g1250.6g64.8g
Valittu annoskoko9320g9242kcal578.4g322.6g625.3g32.4g
Annoskoko puolitettuna4660g4621kcal289.2g161.3g312.7g16.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126