Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Broilerisuikaleet180g220kcal38.3g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Makaroni, pasta 120g393kcal12.2g79.7g1.3g4g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g80g96kcal2.6g3.8g8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g2g6.5kcal0.2g1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1864g1735kcal112.2g186.2g56.6g14g
Valittu annoskoko932g867kcal56.1g93.1g28.3g7g
Annoskoko puolitettuna466g434kcal28.1g46.6g14.2g3.5g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358