Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 146g42kcal1.5g6.7g0.4g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.7g17.4g0.6g7.3g
Bataatti, kuorittu 88g71kcal1.4g14.7g0g2.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g146g88kcal1.5g6.6g5.8g0.9g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1865g873kcal21.8g121.8g29g31g
Valittu annoskoko933g437kcal10.9g60.9g14.5g15.5g
Annoskoko puolitettuna466g218kcal5.5g30.5g7.3g7.8g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850