Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4800g8160kcal960g0g480g0g
Ranskankerma Valio1200g3360kcal30g42g336g0g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Flora ruokakerma 15 % 250g1000g1500kcal16g35g150g0g
Pekoni Pirkka1120g3248kcal156.8g11.2g291.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g33184kcal2356.8g291.6g2519.2g40.8g
Valittu annoskoko9320g16592kcal1178.4g145.8g1259.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna4660g8296kcal589.2g72.9g629.8g10.2g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161