Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen899g360kcal18g80.9g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g270g2384kcal0g0g269.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g160g166kcal12.6g26.1g1g3.2g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g7991g1998kcal159.8g319.7g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g9816kcal380.8g853.4g557.4g6.4g
Valittu annoskoko9320g4908kcal190.4g426.7g278.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna4660g2454kcal95.2g213.4g139.4g1.6g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524