Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Broilerisuikaleet1800g2200kcal383.4g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Makaroni, pasta 1200g3928kcal122.3g796.8g13.2g40.2g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g800g960kcal26.4g38.4g80g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Curryjauhe (-), annos 5g20g65kcal2g10g2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g17346kcal1124.2g1863.4g565.8g140.8g
Valittu annoskoko9320g8673kcal562.1g931.7g282.9g70.4g
Annoskoko puolitettuna4660g4337kcal281.1g465.9g141.5g35.2g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358