Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi4510g5006kcal1037.2g0g90.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g752g902kcal24.8g27.8g75.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 301g596kcal4.1g5.4g60.1g13.2g
Aurinkokuivattu tomaatti1002g1814kcal27.1g120.3g140.3g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g100g311kcal8.5g58.1g5g0g
Pasta, Torino ruispasta plus2505g8017kcal300.6g1578.4g60.1g300.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g33471kcal2808.2g3588.4g876.8g627.6g
Valittu annoskoko9320g16736kcal1404.1g1794.2g438.4g313.8g
Annoskoko puolitettuna4660g8368kcal702.1g897.1g219.2g156.9g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208