Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3471g2643kcal65.3g538g6.9g34.7g
Lanttu 611g176kcal6.1g28.1g1.8g11g
Porkkana 927g303kcal5.7g51.6g1.9g23.6g
Soijakastike 420g254kcal21.7g39.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2662g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g112g605kcal0.2g0.3g67.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1121g1860kcal212.9g0g112.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g11682kcal623.8g1315.8g380.4g138.6g
Valittu annoskoko9324g5841kcal311.9g657.9g190.2g69.3g
Annoskoko puolitettuna4662g2921kcal156g329g95.1g34.7g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877