Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1753g456kcal27.3g40.3g8.8g50.8g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Vesi4206g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1402g3505kcal266.4g0.4g308.5g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1753g1928kcal40.3g54.3g175.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g12880kcal673.2g204g1099.8g106.4g
Valittu annoskoko9324g6440kcal336.6g102g549.9g53.2g
Annoskoko puolitettuna4662g3220kcal168.3g51g275g26.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891