Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1867g2520kcal410.7g0g93.3g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Paprika, punainen1073g276kcal9.7g49.4g4.3g21.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3453g1209kcal34.5g234.8g17.3g48.3g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g560g2184kcal11.2g14g235.2g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g392g470kcal9.8g23.5g35.3g5.9g
Hunaja 187g617kcal0.9g150.8g0g0g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.2g0.6g4.9g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g140g22kcal1g4.2g0.1g2.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1167g233kcal7g44.3g3.5g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g15419kcal985.8g1101.2g781g215.2g
Valittu annoskoko9324g7709kcal492.9g550.6g390.5g107.6g
Annoskoko puolitettuna4662g3855kcal246.5g275.3g195.3g53.8g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258