Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1484g519kcal14.8g102.4g7.4g20.8g
Peruna, vanha, kuorittu 2028g1544kcal38.1g314.3g4.1g20.3g
Sipuli 292g88kcal3.6g14g0.6g5g
Porkkana 368g120kcal2.3g20.5g0.7g9.4g
Lanttu 304g88kcal3g14g0.9g5.5g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g772g2007kcal92.6g16.2g169.8g0.8g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18652g9858kcal313g968.8g489.4g124.4g
Valittu annoskoko9326g4929kcal156.5g484.4g244.7g62.2g
Annoskoko puolitettuna4663g2465kcal78.3g242.2g122.4g31.1g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585