Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus4000g1200kcal80g200g12g120g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)4000g4440kcal920g0g80g0g
Juusto, Valio arkijuusto800g2640kcal216g0g192g0g
Oliiviöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Soijakastike 288g174kcal14.9g27.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18656g21152kcal2461.8g454.8g1048.4g240g
Valittu annoskoko9328g10576kcal1230.9g227.4g524.2g120g
Annoskoko puolitettuna4664g5288kcal615.5g113.7g262.1g60g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890